Rage3D Discussion Area

Rage3D Discussion Area (http://www.rage3d.com/board/index.php)
-   General Hardware (http://www.rage3d.com/board/forumdisplay.php?f=11)
-   -   -Post pics of your computer- (http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33744307)

Sir Duke Jul 15, 2005 05:27 PM

Quote:

Originally Posted by gts007
update











P4 rig sportin' the A64 sticker :lol:

i have that exact same box :drool:

Remorse Jul 23, 2005 11:18 PM



shockwave Jul 31, 2005 02:17 PM

I hate clutter


Drebel Jul 31, 2005 06:02 PM

nice rig, picks of aquarium please :)

gts007 Aug 1, 2005 03:41 PM

I LIKE clutter.

Yosh70 Aug 1, 2005 11:34 PM

Quote:

Originally Posted by shockwave
I hate clutter


Is that monitor one of the new 4/8 ms LCD's? How do you find it for gaming?
BTW, nice clean setup for a fellow Saskatchewanite.

shockwave Aug 11, 2005 12:44 AM

Quote:

Originally Posted by Drebel
nice rig, picks of aquarium please :)

thanks :)

these are a little old, but they do the job.

http://putfile.com/pic.php?pic=8/22200254683.jpg&s=x1
http://putfile.com/pic.php?pic=8/22200263184.jpg&s=x1
http://putfile.com/pic.php?pic=8/22200265024.jpg&s=x1

Quote:

Originally Posted by gts007
I LIKE clutter.

I hate it. It's almost to the point where I can't even play a computer game if there's junk on my desk.

Quote:

Originally Posted by Yosh70
Is that monitor one of the new 4/8 ms LCD's? How do you find it for gaming?
BTW, nice clean setup for a fellow Saskatchewanite.

Nah, it's an old POS that has a 50 ms response time that I bought ages ago. Horrible for gaming, so I'm looking around for a good one.

btw- do you live in Regina? it's not often I run into someone from Sask, but there are a few of us on Rage3D :cool:

Hordsak Aug 11, 2005 01:31 AM

Quote:

Originally Posted by shockwave

I hate it. It's almost to the point where I can't even play a computer game if there's junk on my desk.

QFT! Holy shiat! I'm the same way! If my sh1ts messy, I can play!

grog Aug 15, 2005 12:25 AM






* Dell UltraSharp 2405FPW 24" LCD Monitor
* Motherboard: ASUS K8V Delux Athlon64 Motherboard - BIOS 1004 FINAL
* CPU: AMD Athlon 64 Processor 3200+
* Memory: 1GB (512 MB x 2 PC 3200 400MHz DDR - 2.5-4-4-4 )
* Video: AGP - ATI ALL-IN-WONDER® 9700 PRO / 128MB - AGP aperture size 128MB
* ATI HDTV WONDER
* Sound: Sound Blaster Audigy
* Ethernet: Onboard 3COM 3C940 10/100/1000Base-T Gigabit
* Hard Disk-1&2: 120 GB Maxtor SATA 8 mb 7200 RPM x 2 (total 240GB) RAID-0
* Hard Disk-3: 160 GB Maxtor ATA-133 8 mb 7200 RPM
* Floppy drive, 3.5" 1.44MB
* DVD-R/RW: Sony DRU-800A (16x/8x/16x DVD+RW, 16x/6x/16x DVD-RW, 4x DVD+R DL, 4x DVD-R DL, 48x/24x/40x CD-RW
* CD: 54x Black CD-ROM
* CASE: Thermaltake V1000A Black Fulltower w/ANTEC TRUE CONTROL 550W PSU
* APC XS-1000VA UPS
* OS: WinXP PRO / SP2, VIA Hyperion 4in1 v4.51, AMD Cool 'n' Quiet enabled [240GB]
* OS: Microsoft Windows XP 64-Bit Edition [100GB]
* OS: Fedora Core-3-AMD64 [60GB]
* Klipsch ProMedia Ultra 5.1

Yes that is a antenna for the ATI HDTV WONDER on the tripod.

Greg

CMBmovies Aug 27, 2005 03:43 AM

OOO pics
 
Cool thread, I want to play!! :nag: I need to find a bigger pics tho





Bits inside include

* P4 3.2 HT 800 Northwood With Gigabyte Ultra Cooler
* Matrox RT Extreme
* 2GB (2x 1GB) paired Corsair Memory
* Asus X800 XT Platinum Edition
* 7xHD - all 133 / 7200RPM totaling around a Terabyte
* Pioneer 109
* Creative 6.1 Speaker System (suprisingly, really good)
* Windows XP Pro SP2 with Desktop Sidebar

It was built around a parhelia originally, i have fond memories of playing Quake 3/ UT2003 / Battlefield across all 3 screens. When farcry came out it blew me away and upgraded to a 9800, then a XTPE on release.

Anything using Direct Overlay automatically gets outputted to the 4:3 tv i have just to the left that you cant see in the pic. Sky+ is hooked directly in too, so I can make DVD's in realtime which is handy!

Got my eye on a X-fi as well.. I dont need one.. but it sure will be tempting once there out here in the UK :D

Darklord215 Aug 28, 2005 01:09 AM

Hi, here are some pics taken with my new camera.








Elysian Aug 28, 2005 03:09 AM

i fixed someones comp the other day with that exact case(tho in black), for the price thats an awesome case

booker Sep 5, 2005 09:17 AM

Quote:

Originally Posted by Raysusan
my is simple:)



i love your wallpaper!.. where did u get it?

P1x44r Sep 5, 2005 09:26 AM

Pictures of my current setup. A little on the dusty side, but oh well...:p



Zero Sep 5, 2005 12:00 PM

What happened to the second 2405?

shockwave Sep 5, 2005 12:27 PM

Quote:

Originally Posted by P1x44r

that monitor = :drool:

how much did it cost you? (CDN$)

P1x44r Sep 5, 2005 03:34 PM

Quote:

Originally Posted by shockwave
that monitor = :drool:

how much did it cost you? (CDN$)

I have two in fact. :D

Two cost me around $3,200 after tax.

Zero, the second screen is in the other room. I use it as a TV to watch DVD movies.

Hidavi Sep 6, 2005 12:03 PM




Not the cleanest fanciest thing ever, but enough for me... only thing is...

I think my side fan is causing my case temps to be too high (cpu fan screams perpetually at 5300RPM after loads in my living room when its 80F). The side fan is set to intake.

I've tried front intake and top exhaust and rear exhaust and side intake, still the same results.

I don't wanna do AC, so I bought a cable sleeving kit to see if that helps.

My biggest concern is noise. I don't want to fill it with too many fans cuz then thats noisy.

I'm a system builder and my comp must be quiet in order to show people that I build NORMAL computers.

caveman-jim Sep 6, 2005 12:50 PM

Hidavi, have you tried front intake + side intake, rear exhaust, move your HD down 2 bays might help also. I think cable sleeving might help a little, fold your IDE cables so the flat edge is shown to the side, not the front.

Hidavi Sep 6, 2005 01:47 PM

Quote:

Originally Posted by caveman-jim
Hidavi, have you tried front intake + side intake, rear exhaust, move your HD down 2 bays might help also. I think cable sleeving might help a little, fold your IDE cables so the flat edge is shown to the side, not the front.

I've tried front intake+side intake+rear exhaust with top exhaust included. Way too loud.

But I'm gonna try 2 rear exhaust, 1 top exhaust, 2 front intake, 1 side intake using quiet fans.

The thing is, what CFM should I look for? Also, what decibels?

VW_Factor Sep 6, 2005 01:54 PM

Quote:

Originally Posted by Hidavi
I've tried front intake+side intake+rear exhaust with top exhaust included. Way too loud.

But I'm gonna try 2 rear exhaust, 1 top exhaust, 2 front intake, 1 side intake using quiet fans.

The thing is, what CFM should I look for? Also, what decibels?

You build machines?

Just get a fan controller.. Fans around 20 to 25dB are near silent. And what you really need to do with those fan "mounts" is cut out around them. I know that chassis, and its a very poor one. Anywhere you mount a fan it has to suck or blow through little tiny holes in the chassis increasing noise by like 75% and flowing almost no air. All they are, are noise makers. Cut them out. Increase airflow, and decrease noise. Fan speed controllers are cheap enough and they are worth it. Just knocking a bit of speed of the top end of a fan decreases noise quite a bit.

Hidavi Sep 6, 2005 02:06 PM

Quote:

Originally Posted by VW_Factor
You build machines?

Just get a fan controller.. Fans around 20 to 25dB are near silent. And what you really need to do with those fan "mounts" is cut out around them. I know that chassis, and its a very poor one. Anywhere you mount a fan it has to suck or blow through little tiny holes in the chassis increasing noise by like 75% and flowing almost no air. All they are, are noise makers. Cut them out. Increase airflow, and decrease noise. Fan speed controllers are cheap enough and they are worth it. Just knocking a bit of speed of the top end of a fan decreases noise quite a bit.

gee.... I never thought of that... I mean I always new that fan grills killed airflow but I never realized they increased noise... also didn't notice that those things in my case are fan grills...

Wow. I'm gonna hold off on those 5 fans I was gonna order... well... gonna order 3 to replace non-blue LED fans in case...

and yes, I build machines. Simple Celeron D machines though... don't get too hot. Run fine with 1 exhaust fan...

VW_Factor Sep 6, 2005 02:24 PM

Because my stuff has changed around a little bit. (Ive moved, and changed cases, etc..)






Alt-F4 Sep 6, 2005 09:41 PM

got my case back and stuck everything back in it...

inside:

left side:

front and right side:

front:

specs are in my sig...needs some clean up work with the wires and its nothing like some of those super mod cases, but i like the way it shines. :drool:

Hidavi Sep 8, 2005 02:08 PM

Quote:

Originally Posted by VW_Factor
You build machines?

Just get a fan controller.. Fans around 20 to 25dB are near silent. And what you really need to do with those fan "mounts" is cut out around them. I know that chassis, and its a very poor one. Anywhere you mount a fan it has to suck or blow through little tiny holes in the chassis increasing noise by like 75% and flowing almost no air. All they are, are noise makers. Cut them out. Increase airflow, and decrease noise. Fan speed controllers are cheap enough and they are worth it. Just knocking a bit of speed of the top end of a fan decreases noise quite a bit.

Thanks.

Told me to cut out my case fan grills.

So I did.

Noise is down by 50%

My CPU idles at 35C
On load its 40C
CPU fan does not surpass 3600RPM

CPU used to idle at 42C
On load it WAS 46C
CPU fan screamed perpetually at 5300RPM

great.

VW_Factor Sep 8, 2005 03:33 PM

Quote:

Originally Posted by Hidavi
Thanks.

Told me to cut out my case fan grills.

So I did.

Noise is down by 50%

My CPU idles at 35C
On load its 40C
CPU fan does not surpass 3600RPM

CPU used to idle at 42C
On load it WAS 46C
CPU fan screamed perpetually at 5300RPM

great.

Glad to hear it. Its good to see you have good results from it. :up:

TheDon Sep 9, 2005 12:50 AM

here's my new pc.


SkyeHack Sep 9, 2005 08:15 AM

Here's the desk that me and my dad built yesterday.

Total Cost : $50.00




SkyeHack Sep 9, 2005 08:16 AM

Where can I buy some Cold Cathodes like these so I can mount them in my cubby holes of my new desk? I don't want to buy them online. I rather go to a store that sells them like CompUSA and stuff. Is there any extra stuff that I need to make this project complete? For example:

????? List Of What I need: ?????
- Cold Cathodes
- Power
- Mounting Things
- ect ?????










Hidavi Sep 9, 2005 08:47 AM

/\ wow. sweet. looks like a hacker movie set


All times are GMT -5. The time now is 04:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com