Rage3D Discussion Area

Rage3D Discussion Area (http://www.rage3d.com/board/index.php)
-   General Hardware (http://www.rage3d.com/board/forumdisplay.php?f=11)
-   -   -Post pics of your computer- (http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33744307)

VW_Factor Feb 10, 2014 07:57 PM

Quote:

Originally Posted by shadow001 (Post 1337439707)
Hey, it's a galaxy S4

You can name your potato whatever you want, however you should still replace it with something better.

orrr.. Lighting?

(My much older Note, and S2 takes better pictures, don't blame it on image compression. Maybe lack of lighting but not compression for sure.)

Ristogod Feb 10, 2014 08:23 PM

Phone for mine also. Nokia 928.

http://www.rage3d.com/board/showpost...postcount=5113

And that's one of my more terrible pics because I took it a top a table with a lot of light glare.

bill dennison Feb 10, 2014 08:40 PM

Quote:

Originally Posted by shadow001 (Post 1337439707)
Hey, it's a galaxy S4.....I don't think the issue is the phone since the images average about 2MB in size, but when uploaded they get compressed to really small sizes and much lower resolution than what they were taken at.


Mind you, a real dedicated camera is still far better.

well my phone camera is a 20mp lumia 1520 compressed w/photoshop
and the lighting was better

shadow001 Feb 10, 2014 09:29 PM

Got another picture of the same side both with and without the flash being forced on, and the non flash version looks better as it does give the impression there's a light reflecting on the case:





With flash forced on:




It's practically done on this side and nearly 100 tie wraps died in the process, we'll finish up the left side tomorrow and then comes bleeding for the next couple of days, as there is indeed a lot of fittings as Greasy stated...:lol: :)

bill dennison Feb 11, 2014 01:47 AM

With flash, ok now I can tell it is colored tube not old :lol:

top one looks like your running cigarette smoke though it
but then i'm just a little color blind

shadow001 Feb 11, 2014 02:23 PM

Left side is pretty close to done, so I'm at the final stage where adding water and bleeding comes into play and leave it like that for at least a day:




Once that's done, the radiators on each side and the one on the top get screwed to the respective panels.






Front panel is now all black and the analog fan controlers are gone....It's all touch screen LCD's....:)

Ristogod Feb 11, 2014 06:35 PM

Looks really crammed. Isn't there a case that allows for more separation and encapsulation of duties?

shadow001 Feb 11, 2014 08:23 PM

Quote:

Originally Posted by Ristogod (Post 1337440455)
Looks really crammed. Isn't there a case that allows for more separation and encapsulation of duties?


It is indeed, but the only thing bigger is a mountain mods extended ascension cube case with the horizontal motherboard tray....Nothing on the market is bigger, and even then, it's only bigger height wise.....Depth and how wide it is are the same as what I have now:


http://www.mountainmods.com/CYO_pick...nded_Ascension

Would come to about 650$ with the options I want, and it would be enough to add 3 more fans on the top radiator for a push/ pull fan setup( if they had a top panel for it, which they don't), and 2 more 5 1/4 drive bays( one on each side), so that would allow dual bay reservoirs or more fan controlers, rather than the single bay units I use now, and one more front triple radiator, so there are advantages obviously but they aren't enough for the price asked and ditching my current case.


I'd like It with that horizontal motherboard tray option is that with the amount of blocks, fittings and tube connected to the motherboard, as well as the 4 video cards, the motherboard weighs in at an easy 30~35 Lbs by itself, so mounting that vertically with a case labs THX10 like bill has, puts a lot of strain on the board.

bill dennison Feb 11, 2014 09:23 PM

Quote:

Originally Posted by shadow001 (Post 1337440509)
It is indeed, but the only thing bigger is a mountain mods extended ascension cube case with the horizontal motherboard tray....Nothing on the market is bigger, and even then, it's only bigger height wise.....Depth and how wide it is are the same as what I have now:


http://www.mountainmods.com/CYO_pick...nded_Ascension

Would come to about 650$ with the options I want, and it would be enough to add 3 more fans on the top radiator for a push/ pull fan setup( if they had a top panel for it, which they don't), and 2 more 5 1/4 drive bays( one on each side), so that would allow dual bay reservoirs or more fan controlers, rather than the single bay units I use now, and one more front triple and rear triple radiator, so there are advantages obviously but they aren't enough for the price asked and ditching my current case.


I'd like It with that horizontal motherboard tray option is that with the amount of blocks, fittings and tube connected to the motherboard, as well as the 4 video cards, the motherboard weighs in at an easy 30~35 Lbs by itself, so mounting that vertically with a case labs THX10 like bill has, puts a lot of strain on the board.

I think I would be very tempted to add a pedestal to that if you have the horizontal room for it and put the pumps and rads in it to reduce clutter
and then you never have to repipe the pedestal with a mb change

shadow001 Feb 11, 2014 09:50 PM

Quote:

Originally Posted by bill dennison (Post 1337440536)
I think I would be very tempted to add a pedestal to that if you have the horizontal room for it and put the pumps and rads in it to reduce clutter
and then you never have to repipe the pedestal with a mb change


No pedestal option available unfortunately.....You can try the link and look at the case while the options are being applied, it's pretty cool.


Looking at it more carefully, even if i add another triple radiator on the front panel of an extended ascension with the options I'd want ,I'd lose the side radiators I currently have on this build, so there would be more room because the vertical height of the case and it would make it easier to do the build, but not really an extra cooling over what I have now.


The triple I have now on the top would move the back of the case below the power supplies with a specific back panel they offer.

shadow001 Feb 12, 2014 04:49 PM

So far so good as far as bleeding goes...It's been running for 2 hours and not a single drop anywhere, despite using all those fittings and 5 radiators....Used up an entire gallon of distilled water.


Now i'll leave it the entire night and check on the levels tomorrow, then proceed with the next pain in the ass, the installation of software...:lol:

shadow001 Feb 12, 2014 08:20 PM

Here's a couple of pictures that pretty much says it all:








Everything works but I got to figure out why my keyboard isn't powering up and I've tried 3 of them, so the system isn't booting into the BIOS itself and I have no beeps, just a code that says 6C on the motherboard itself so I'm off to search what is it since the motherboard manual lists it but doesn't say much.

t0adp1p3 Feb 12, 2014 08:26 PM

That sucks dude, hope you get it figured out soon, and it's nothing defective.

BababooeyHTJ Feb 12, 2014 08:28 PM

Yeah dude, that sucks. I hope that its something simple too.

shadow001 Feb 12, 2014 08:42 PM

Figured it out with a little searching....Seems that this particular error pops up when installing 2 ivy bridge based CPU's along with unregistered DDR3, so all that's needed is to remove one of the CPU's and flash the board to the latest BIOS.


I'll pick the easiest to remove CPU, which is pretty easy to get to but only do it tomorrow....Already downloaded the BIOS file, so it's being a pain but could be far worse.

t0adp1p3 Feb 12, 2014 08:43 PM

Quote:

Originally Posted by shadow001 (Post 1337441283)
Figured it out with a little searching....Seems that this particular error pops up when installing 2 ivy bridge based CPU's along with unregistered DDR3, so all that's needed is to remove one of the CPU's and flash the board to the latest BIOS.


I'll pick the easiest to remove CPU, which is pretty easy to get to but only do it tomorrow....Already downloaded the BIOS file, so it's being a pain but could be far worse.

Good to hear.

Redeemed Feb 14, 2014 09:46 PM

I can confess that I'm sitting here secretly waiting for the day Shadow opts to clean out his closet and sell some gear. :lol:

Any 980x's you need taken off your hands for cheap? :manches:

Roadhog Feb 14, 2014 10:13 PM

Sooo. Got my case, its huge... Larger than I thought lol..

Cat for scale, taken with a potato to keep the thread theme.


shadow001 Feb 14, 2014 10:27 PM

Quote:

Originally Posted by Redeemed (Post 1337442898)
I can confess that I'm sitting here secretly waiting for the day Shadow opts to clean out his closet and sell some gear. :lol:

Any 980x's you need taken off your hands for cheap? :manches:


Your going to hate me for saying it, but I gave a 980x and an AMD HD5970 dual GPU card to a co worker about 2 months ago, as he was still running an X58 board.....:lol:

I still do have GTX580's that have water blocks (3 of those) and the HD7970's too but i'll be putting those to work yet again with the SR-2 board and the 1366 Xeon's in it in a separate system.

Redeemed Feb 14, 2014 10:53 PM

Quote:

Originally Posted by Roadhog_ (Post 1337442913)
Sooo. Got my case, its huge... Larger than I thought lol..

Cat for scale, taken with a potato to keep the thread theme.


POTATO!!! :lol:

Looking forward to seeing the build progress. :)
Quote:

Originally Posted by shadow001 (Post 1337442927)
Your going to hate me for saying it, but I gave a 980x and an AMD HD5970 dual GPU card to a co worker about 2 months ago, as he was still running an X58 board.....:lol:

I still do have GTX580's that have water blocks (3 of those) and the HD7970's too but i'll be putting those to work yet again with the SR-2 board and the 1366 Xeon's in it in a separate system.

Nah- I've got one final and large "upgrade" planned for this system and that'll be it till I do my new build at the end of this year. She's been a good rig, got my money's worth out of her and then some I'd say. :yes: :)

daPhoenix Feb 15, 2014 06:53 AM





After 1600 days of uptime, I had to shutdown the system due to all power being cut to the building and migration of some systems.

"Now cracks a noble heart. Good-night, sweet prince;
And flights of angels sing thee to thy rest."

Lurk Feb 19, 2014 09:15 PM

I've updated my specs, but for some reason I can't get them to pop-up in the left side pane (I get kicked back at the top of the page when I press the button :confused:).
So here's a pic of the new rig I put together.
Just finished re-installing everything, still waiting to make it run hot! :D


Meteor_of_War Feb 20, 2014 08:44 AM

Quote:

Originally Posted by Lurk (Post 1337446805)
I've updated my specs, but for some reason I can't get them to pop-up in the left side pane (I get kicked back at the top of the page when I press the button :confused:).

I think its a forum bug because it happens to me too. Just refresh the page.

Higgy10 Feb 20, 2014 09:04 AM

Ive been having the same problem with the specs listing for a while now too

demo Feb 20, 2014 01:37 PM

Enable compatibility mode for r3d

Lurk Feb 20, 2014 01:42 PM

:up:

strangely IE11 doesn't have a compatibility icon in the address window, so this time you have to access compatibility mode through the tools menu and add the website from there.

working now, thx! :)

demo Feb 20, 2014 01:44 PM

:up:

bill dennison Feb 20, 2014 05:30 PM

Quote:

Originally Posted by demo (Post 1337447264)
Enable compatibility mode for r3d

thanks

Dungeoncrawler Feb 20, 2014 09:26 PM

My x58 hasn't had a home for some time now :(


shadow001 Feb 21, 2014 11:49 PM

Turns out that flashing the bios was wasted work since the board has been acting weird for the last few days and I was working with Asus support trying out several things and it seems it's no better, so it might be RMA time, but I'm having second thoughts on going for the same board....First time in 20 years something I bought hasn't worked properly....Seems the board isn't even listed at the store I bought it from, so it was probably their last one in inventory and they aren't ordering more.


But there's light at the end of the tunnel, and I was surprised by the brand and them entering this market, and that it packs an extra bonus over the Asus board.....Gentlemen, I present:

http://www.meetgadget.com/gadget/635...+1.0%29/photos


GIGABYTE GA-7PESH3...Yup, I was surprised Gigabyte entering this market and the layout of the board is pretty much identical to the Asus model, and the surprise with with one?.....Built in dual port SAS LSI controller that can handle 8 drives in raid and the board cost less than the Asus one..:)


All times are GMT -5. The time now is 06:15 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright 1998-2011 Rage3D.com