Rage3D Discussion Area

Rage3D Discussion Area (http://www.rage3d.com/board/index.php)
-   General Hardware (http://www.rage3d.com/board/forumdisplay.php?f=11)
-   -   -Post pics of your computer- (http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33744307)

BababooeyHTJ Mar 3, 2014 02:12 PM

I agree with you. Generally you won't need it since they do build a solid motherboard.

That said, I would never buy a reference video card from Asus when I can buy the same product from a vendor with better warranty service for the same price.

Its also one concern that I have with their displays. I've seen people on the forums with legit issues having some serious trouble getting a replacement. The first batch of Asus 120hz displays always seem to tend to have issues.

demo Mar 3, 2014 10:13 PM

Quote:

Originally Posted by Ristogod (Post 1337455380)
I was running an MSI board lately thinking it was the best board ever. That was until extended running of 3 cards in it made it go wonky.

It's biggest advantage is the additional power plug for the PCI-E slots, which the lackthereof on the MSI may have led to the demise of it methinks

Yes that's why - and I'm not surprised, it's not designed to run 3 high end GPU's (especially with oc). You need the right board for the job, that's not a reflection of the Mpower itself. It excels at it's purpose.
If you wanted an MSi board that does 3-way or Quad for 1150 you want the Xpower. It has a full 6 pin pcie to the board and PLX chip if you wish for more pcie lanes.. the Mpower and Formula only run at 8+4+4 in 3-way, and neither support 3-way SLI..

This, coincidentally, is related to what I was trying to explain about that Gigabyte board btw.

BTW I had issues with my Maximus 4 Extreme and so did Hapatingjaky - very common problem with usb actually. I managed to fix mine, but hap never did and upgraded because of it iirc.

shadow001 Mar 4, 2014 06:57 AM

Muhahahahaha....She is alive and showing some good potential, though with the help of the support team, it needs a BIOS upgrade to unlock the 4th and final video card.. :D

They asked for pics and i showed a few, and they said they never saw a setup pushed so close to its upgrade limits, not to mention the water cooling.:lol:

shadow001 Mar 5, 2014 04:49 PM

Now it's much better...No longer looks like 10lbs of **** in a 5lb bag.



Roadhog Mar 5, 2014 05:06 PM

Still does, just harder to see now that the picture is dark. At least sleeve your fan cables.

shadow001 Mar 5, 2014 05:16 PM

Quote:

Originally Posted by Roadhog_ (Post 1337457179)
Still does, just harder to see now that the picture is dark. At least sleeve your fan cables.


Even if I used the flash, all you'd see is the enclosure and nothing else, since the bottom section where all the radiators and power supplies and SSD's are located, along with all the cables and most of the tubing, can't be seen once the panels are installed.


Edit, here's one that shows the top radiator and some of the drives,, which are also hidden once the panel is on:


Roadhog Mar 5, 2014 05:48 PM

Yeah that is a lot better. :)

shadow001 Mar 6, 2014 12:25 AM

This is a nice build using the same spare Lian Li case I have in storage:




Now that this one is over and done with, I still have the EVGA SR-2 motherboard, the four HD7970's and 6 core Xeon's, plus the memory, a ton of fittings and fan controlers along with 3 spare radiators and water pump.....All I need is a power supply and a second system can be up and running, but this one I can take my time with and try to make it as clean as the picture above.

AdamK47 Mar 9, 2014 07:58 PM

Was taking photos of other things today and decided to take some photos of my computer room while I was at it. It a little dark in the room, but that's just how I like it.

Seyiji Mar 9, 2014 10:52 PM

Quote:

Originally Posted by AdamK47 (Post 1337460052)
Was taking photos of other things today and decided to take some photos of my computer room while I was at it. It a little dark in the room, but that's just how I like it.

[IMG]http://i197.photobucket.com/albums/aa168/PointyB/CompRoom_1.jpg~original[/IMGg]
[IMG]http://i197.photobucket.com/albums/aa168/PointyB/CompRoom_2.jpg~original[/IMGg]
[IMG]http://i197.photobucket.com/albums/aa168/PointyB/CompRoom_3.jpg~original[/IMGg]

[IMG]http://i197.photobucket.com/albums/aa168/PointyB/CompRoom_5.jpg~original[/IMgG]
[IMG]http://i197.photobucket.com/albums/aa168/PointyB/CompRoom_6.jpg~original[/IMGg]
[IMG]http://i197.photobucket.com/albums/aa168/PointyB/CompRoom_7.jpg~original[/IMGg]
[IMG]http://i197.photobucket.com/albums/aa168/PointyB/CompRoom_8.jpg~original[/IMGg]

Casting couch :bleh2:

Sazar Mar 9, 2014 10:59 PM

Good job on the wiring Adam :)

It's one of the banes of my existence. So many cables, I have no idea the hell to do sometimes :cry:

-edit-

What chairmat are you using? And does it divot?

Redeemed Mar 9, 2014 11:06 PM

Quote:

Originally Posted by Sazar (Post 1337460140)
Good job on the wiring Adam :)

It's one of the banes of my existence. So many cables, I have no idea the hell to do sometimes :cry:

-edit-

What chairmat are you using? And does it divot?

Yeah cable management is tough for me as well. My ADD (or it's just laziness) kicks in and I want to get done with the task and move on.

Yet I'm also slightly OCD, so knowing I've a rat's nest of cables drives me insane. It's a tough life. :(

ThirdEye Mar 9, 2014 11:17 PM

All that is left is to paint the walls black.

Payne3d Mar 9, 2014 11:22 PM

Quote:

Originally Posted by AdamK47 (Post 1337460052)
Was taking photos of other things today and decided to take some photos of my computer room while I was at it. It a little dark in the room, but that's just how I like it.

What kind of chair is that and is it comfy? would you recommend it?

Progression Mar 10, 2014 12:57 PM

Adam hadn't you posted that room before? Looks quite nice. :D

AdamK47 Mar 10, 2014 01:55 PM

Quote:

Originally Posted by Phrygian (Post 1337460490)
Adam hadn't you posted that room before? Looks quite nice. :D

Probably. I took the new photos partly because I want to remember the room. I'm going to New Orleans for a job and may have to sell my house.

Quote:

Originally Posted by Payne3d (Post 1337460155)
What kind of chair is that and is it comfy? would you recommend it?

It's the Ikea VOLMAR. Good quality leather and is comfy (at least to me). Replaced the casters with complete black ones.

http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/S29896319/

Megaman May 5, 2014 10:36 PM

Here is mine. I really need to do something about those wires, get rid of that orange sata cable or change it to red. Probably should have taken a photo with the lights and all.

And no, that is not my water bottle. :)




bill dennison May 25, 2014 08:25 PM

got both new rads pretty much done


still waiting on fan wiring parts and want to air flow test them for CFM at different fan speeds
at the full speed they push a lot of air and sound about like my directcu ii top's at 60%

and I need to do a final flush on the water side


the DEMCi filters seen a little bit restrictive and I had to add expanded aluminum to keep them from sucking into the fans

if they don't end up working well or blocking to much air I think I got room to cut some a/c filter material, it will all be under the side covers anyway
http://www.amazon.com/gp/product/B00...A1HBR2G6AYLBTG


did a quick test at full 1600 RPM fan speed and getting about 225 CFM total through each rad and about 110 CFM with the DEMCi filters on

lazyx May 31, 2014 02:15 PM

Just replaced a dead psu.

logical May 31, 2014 03:13 PM

Dat lonely ram stick has no friends

lazyx May 31, 2014 03:19 PM

Quote:

Originally Posted by logical (Post 1337515216)
Dat lonely ram stick has no friends

That ram stick (1x8gb 1866) is bias against 1333(which I have 8 gigs laying around).

lazyx Jun 1, 2014 05:17 PM

So i moved the single ram stick to the furthest slot(slot4). Because it was blocking air flow and was pretty close to the cpu fan. I know people say its best to populate ram sticks closer to the cpu socket because the traces are closer to the cpu. But is it that big of a deal?

Redeemed Jun 1, 2014 05:58 PM

Quote:

Originally Posted by lazyx (Post 1337515782)
So i moved the single ram stick to the furthest slot(slot4). Because it was blocking air flow and was pretty close to the cpu fan. I know people say its best to populate ram sticks closer to the cpu socket because the traces are closer to the cpu. But is it that big of a deal?

6 and 1/2 dozen of another, imo.

Is there a difference? Yes. Will you notice it in day to day usage. I'm 99.9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999% certain that you wont. ;)

I've all four DIMM slots on my mobo populated. Haven't noticed it degrading performance in the least. :D

aviphysics Jun 1, 2014 08:33 PM

Quote:

Originally Posted by lazyx (Post 1337515782)
So i moved the single ram stick to the furthest slot(slot4). Because it was blocking air flow and was pretty close to the cpu fan. I know people say its best to populate ram sticks closer to the cpu socket because the traces are closer to the cpu. But is it that big of a deal?

For some reason I thought they designed them so the traces were all the same length. Something about making it so that everything is in sync.

FPSNige Jun 2, 2014 04:08 AM

Here's my pride and joy





These above are older pics, I have a new GPU with a sweet block:



Sent from my One X using Tapatalk

KAC Jun 2, 2014 05:52 AM

Very clean. What are the specs?

FPSNige Jun 2, 2014 05:59 AM

She's aging now. Watchdogs with its 4770k has me thinking I finally have to upgrade.

i7 920 @ 3.8
ASUS P6T Deluxe
3x6GB OCZ REAPER 16000
AMD HD 7970
OCZ VERTEX 3 C:/
OCZ VERTEX 2E D:/ (games)
Antec True Power QUATTRO 1000watt
Corsair 800D modded with a custom red powder coat
Creative X-Fi Titanium PCI-e
Sennheiser PC 363D

Cooling:
EK Supreme Cu
Watercool.de 7970 block
Thermochill PA 3.140
BlackIce Stealth GT 3X120
Swiftech 655v with custom head for EK res

Sent from my One X using Tapatalk

demo Jun 3, 2014 06:40 AM

sexy :drool:

FPSNige Jun 3, 2014 06:50 AM

Thanks

Sent from my One X using Tapatalk

bill dennison Jun 10, 2014 05:58 PM

first two rads are in




a/c roll filter media is working well cut to fit



almost disappears and side panel does not mash it flat


if I can just find black fiberglass filter media or a very thin black pre filter


but the 140mm fans are silent stepped down to about 1200 rpm and still push a good bit of air

now to let it work the air bubbles out of the system it does it on it own but takes a few days


All times are GMT -5. The time now is 06:32 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright 1998-2011 Rage3D.com