Rage3D Discussion Area

Rage3D Discussion Area (http://www.rage3d.com/board/index.php)
-   General Hardware (http://www.rage3d.com/board/forumdisplay.php?f=11)
-   -   -Post pics of your computer- (http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33744307)

Evileh Mar 8, 2018 08:01 AM

Quote:

Originally Posted by KAC (Post 1338057725)
He got a couple of laundromats, a restaurant, a hookers and blow operation and investments in shady currencies like BTC. You know the typical NYC mafia stuff. He also ran guns for a while until
he was shut down for not using American supplies.

Wait what?

nycdarkness Mar 8, 2018 11:57 AM

Quote:

Originally Posted by Evileh (Post 1338058267)
Wait what?

I hustle. ;)

MangaSpawn64 Mar 8, 2018 04:55 PM

Quote:

Originally Posted by Hapatingjaky (Post 1338057819)
I've got a spare 2 -Bay QNAP I want to say a TS-241???? I can send you, thing has been the bomb over the past couple of years but I am in the process of upgrading to a Q-NAP 4 Bay or 8 Bay storage. Depends on how much porn I have too store.

IIRC it's the same model I made my step-father buy. Works well ! I'll take it :bleh: :p

nycdarkness Mar 26, 2018 11:15 PM

Top gap with the 360 bothered me too much. The case only supports a 420 max up. I got a 480 up there with some minor tweaks though. :lol:



Megaman Mar 26, 2018 11:30 PM

Looks good :up:

demo Mar 29, 2018 06:27 AM

That looks sweet man. :drool:

Megaman Mar 30, 2018 10:36 PM

Finished off my project. Got some minor adjustments to do in terms of cabling and flipping around one the fans and cleaning up the sound card and RGB settings. A few minor problems with setting fan profiles on the H150i though as changes in Corsair link doesn't seem to take any affect. Not sure if there are firmware updates available, can't seem to update any of the ones found in firmware section of Corsair Link. Need to investigate.

KAC Mar 30, 2018 10:42 PM

Nice clean build Megagay. That 1080 though... :nope:

Megaman Mar 30, 2018 10:45 PM

Thanks. 2080Ti FTW

Lazy8s Mar 31, 2018 06:57 AM

Looking sweet Megaman - the waiting and hard work paid off.

Aaaand now I have the upgrade bug.

damn you :cry:



:p

Hapatingjaky Mar 31, 2018 09:19 AM

Good build Mega, you've surpassed KAC, now he alone rules the worst build on Rage3D.

deadite_9 Mar 31, 2018 02:50 PM

Quote:

Originally Posted by Megaman (Post 1338062241)
Finished off my project. Got some minor adjustments to do in terms of cabling and flipping around one the fans and cleaning up the sound card and RGB settings.

Very nice. :up:

That PCIe cable makes my OCD twitch, though. I'd get that going a little more perpendicular if it were me. ;)

BTW which fan are you flipping around?

Megaman Mar 31, 2018 04:31 PM

Quote:

Originally Posted by Lazy8s (Post 1338062276)
Looking sweet Megaman - the waiting and hard work paid off.

Quote:

Originally Posted by Hapatingjaky (Post 1338062288)
Good build Mega, you've surpassed KAC, now he alone rules the worst build on Rage3D.

Quote:

Originally Posted by deadite_9 (Post 1338062328)
Very nice. :up:

That PCIe cable makes my OCD twitch, though. I'd get that going a little more perpendicular if it were me. ;)

BTW which fan are you flipping around?

Cheers boys. :D

Yes that PCIe cable was one of the cables I wanted to adjust. I spent some time doing so before the photos but it was being a bitch :lol: the fan closest to the H150 at the top I need to turn as I found the “Pong” RGB mode, the bit that represents the bat hitting the “ball” lights up on the glass side, should be on the cooler side. Meh...

The onboard red LEDs are now off , need to slap in the second RGB strip to add some effects around the bottom and left hand side.

Still think yours is cleaner, deadite, your board is better suited for this sort of thing and the presentation with the parts are much better.

Megaman Mar 31, 2018 06:51 PM

That's better ! Some more adjustment requirements for OCD people

Hapatingjaky Mar 31, 2018 07:11 PM

Few things bother me:

1.) You are not doing Push/Pull.

2.) Its a 1080 and it says Gigabyte on it.... :bleh:

3.) Its a Hero board not an Apex.

4.) It says Code 4F on the board so I hope its booting.

Megaman Mar 31, 2018 07:46 PM

Quote:

Originally Posted by Hapatingjaky (Post 1338062365)
Few things bother me:

1.) You are not doing Push/Pull.

2.) Its a 1080 and it says Gigabyte on it.... :bleh:

3.) Its a Hero board not an Apex.

4.) It says Code 4F on the board so I hope its booting.

1) don’t go there. Else more RGB :cry:

2) Asus strix 2080 Ti incoming

3) It’s a Hero board not an Apex

4) She boots fine....although I have heard Asus Aura on boot dicks around with that.

deadite_9 Mar 31, 2018 08:19 PM

Ah, I thought you meant you had to flip one of the fans around to change it from exhaust to intake.

Quote:

Originally Posted by Megaman (Post 1338062338)
Still think yours is cleaner, deadite, your board is better suited for this sort of thing and the presentation with the parts are much better.

Thanks... I prefer the gunmetal, though, so you definitely got me beat there, and the LED fans are also working in your favor. Mine has a nice glow from the LEDs on the board (can't stand all the disco lights/unicorn puke myself), but I really need to get some strips attached to those RGB headers so I can get a little solid light around the interior to help show it off.

Can't get a good clear picture of it lit up though (modest as it is), since the camera on my phone is so grainy in low light that the photos all look like garbage. And using the flash kinda ruins the effect:



Quote:

Originally Posted by Megaman (Post 1338062363)
That's better ! Some more adjustment requirements for OCD people

:D

Megaman Mar 31, 2018 08:25 PM

Yeah get some strips. It’ll reflect off the PSU cords like mine. Unintentional extra RBG :D

demo Apr 1, 2018 06:35 PM

Looks good Megagay

Megaman Apr 1, 2018 06:42 PM

:lol:

KAC Apr 2, 2018 12:14 AM

You don’t have RGB in the front. Fail.

Lazy8s Apr 2, 2018 10:33 AM

Quote:

Originally Posted by KAC (Post 1338062515)
You don’t have 8 mechanical HDDs in the front. Fail.

:bleh:

nycdarkness Apr 14, 2018 10:51 AM

Couple changes.

EK mono with upgrade -> to garbage can. Replaced with metal version of the XSPC. 14mm petg -> 16mm acrylic. Acrylic just looks so much cleaner and better. Will be replacing the other pc tubing with acrylic as well some time soon. I have the SC spectre case coming in at some point. X299 build will take place in there. Will be white and gold true douchebag colors.





And my old primo got put up with the my secondary tr system


Megaman Apr 16, 2018 05:32 AM

With the new build I then decided to sort out my sanctuary.

Had the tower moved within view, threw the router and external HDD on the desk and rearranged speakers and headset setup and a shift of the desk. Couldn't be happier. Well... needs a new GPU :bleh:

demo Apr 17, 2018 05:29 AM

Nice one megapoof. Hows the monitor?

Megaman Apr 17, 2018 05:34 AM

Best $1000 ever spent.

Lazy8s Apr 17, 2018 07:52 AM

Liking the looks of that set up a lot Megaman. Good job bud :up:

Megaman Apr 17, 2018 07:55 AM

Thanks dude! Purchased your goodies yet?

Lazy8s Apr 17, 2018 08:16 AM

Quote:

Originally Posted by Megaman (Post 1338065031)
Thanks dude! Purchased your goodies yet?

Not yet. I'm still battling the full upgrade itch lol. I'm going to hold off for a bit.

demo Apr 18, 2018 05:22 AM

Quote:

Originally Posted by Megaman (Post 1338065009)
Best $1000 ever spent.

Nice one. In my experience it's best to cap fps just below the max refresh rate for latency and smoothness with gysnc. At 165 I would suggest something like 160. For games like BF that use 60hz servers I found 125hz is the sweet spot. I suppose due to the 60hz tick rate (near multiple). This is most noticeable when tracking targets or just seeing other players move around. I honestly feel 125 cap + gsync is the sweet spot, and performance is a good 10-20% easier to maintain than 140 (144hz) or 160 (165hz). I would honestly suggest capping fps to 125 with gsync and trying it.

All you need to do is add a .cfg file to your BF main folder (text file renamed to .cfg), and add the line 'GameTime.MaxVariableFps 125' into it. That way, every time you start the game it will have a 125 fps cap.


All times are GMT -5. The time now is 04:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com