Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Graphics Technology Forums » Legacy ATI Discussion and Technical Support » AIW / Multimedia Discussion and Technical Support
Rage3D Subscribe FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

AIW / Multimedia Discussion and Technical Support Discussion and support forum for all of the All-In-Wonder Radeon cards, the TV-Wonder, Remote Wonder I and II, the new HDTV Wonder, and basically anything with VIVO support.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Sep 20, 2004, 08:12 AM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
Toekiller
Radeon R200
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 77
Toekiller is still being judged by the masses


Default VIVO + Two Graphic Cards = Broken VIVO

Right.

Wasn't sure where to post this but I thought here, as it was the VIVO which started all of this.

I'm using my PC ( MSI Neo Plat NF3, AMD64, 1 Gig Ram, X800 Pro Vivo, ATI PCI 7000, Etc ), as my HTPC, gaming etc.

I have 3 monitors connected. 2 Via the X800 ( Iiyama 514 and Sony HS10 Projector ) and a HItachi 22" via the 7000.

My story starts here. ( Warning - Contains mild profanities )

Back to the current day. I'm still having issues.

First off...

Is it a known problem with VIVO breaking when another card is installed? I went through the ATI TV thread and no mention was made in there that I could see. VIVO works perfectly fine when I remove the 2nd Graphics card, though of course I loose the dual monitor setup.

Any idea why, when after windows has loaded my main monitor now switches off. I can only get it back after switching resolutions on it. Simple issue with current drivers?

Solutions I have to me at the moment.

Buy a dedicated HTPC. Well this was always the plan but with Meedio Essentials on my PC and a remote, I can just fire up the main when I want to view DVD's etc on the projector.

Remove the 2nd graphics card. Of course I loose my dual setup and I don't want to.

Any other idea's?

It's doing my head in. To add to all that, my new WD HD when accessed produces a loverly high pitched whine, which is audible above everything.

elp.
Toekiller is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MMC 8.5 - broken video input - 64MB DDR VIVO Zeiram AMD Radeon Software Discussion and Support 0 May 16, 2003 01:16 PM
O/C Broken: Catalyst 3.0, R3DTweak 3.6, 64MB DDR VIVO Dr. Faustus Radeon Tweaking, Modding, and Overclocking 4 Jan 2, 2003 12:58 PM
XP/6043+ and VIVO- TV out broken? grox AIW / Multimedia Discussion and Technical Support 6 Mar 24, 2002 03:17 PM
Graphic glitches on radeon 64mb vivo Ness Radeon Technical Support 2 Jul 20, 2001 10:10 AM
Help, is my Radeon 64 Mb Vivo broken ? Jockee Radeon Technical Support 1 Feb 12, 2001 06:21 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:41 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink