Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Gaming and Computing Forums » Operating Systems
Rage3D Subscribe FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Operating Systems Discussion topics on operating systems including all iterations of Windows, Linux, MacOS, BeOS, etc.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Jun 29, 2021, 06:30 AM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
GSGRUNT
No chops 🎸
 
Join Date: Dec 2000
Location: United States Seat of the mockers
Posts: 5,973
GSGRUNT once won a refrigerator on 'The Price is Right'GSGRUNT once won a refrigerator on 'The Price is Right'GSGRUNT once won a refrigerator on 'The Price is Right'GSGRUNT once won a refrigerator on 'The Price is Right'GSGRUNT once won a refrigerator on 'The Price is Right'GSGRUNT once won a refrigerator on 'The Price is Right'


Default Installing Win11 now...

I don't care for Win10 GUI. Hoping Win11 will fix it. Videos make it look more like modern Linux, which I like.

[edit 1]
Install went well. All devices recognized. First and only game I tested(Control) runs great.
__________________
Seeking intellectual objective truth.

Last edited by GSGRUNT : Jun 29, 2021 at 07:08 AM.
GSGRUNT is offline   Reply With Quote
Old Jun 29, 2021, 06:56 AM   #2
x-voodoo
Radeon R700
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 769
x-voodoo is still being judged by the masses


Default

Cool....I just found out my 6700k is not supported by Win11
x-voodoo is offline   Reply With Quote
Old Jul 1, 2021, 01:14 PM   #3
xCLAVEx
FYI FTP BGI BOYB
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 25,965
xCLAVEx knows why the caged bird singsxCLAVEx knows why the caged bird singsxCLAVEx knows why the caged bird singsxCLAVEx knows why the caged bird singsxCLAVEx knows why the caged bird sings


Default

Quote:
Originally Posted by x-voodoo View Post
Cool....I just found out my 6700k is not supported by Win11
Wat.
__________________
"Ok to lose to opponent, must not lose to fear!"
~Mr. Myagi.

"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that."
~George Carlin

"A man moaning in a pr0n sounds like a cow with a kidney stone."

"It's often not your fault if you have problems, but it is your responsibility to do something about them".
xCLAVEx is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Jul 1, 2021, 03:50 PM   #4
Sasquach
2/10 will not bang
 
Join Date: Jun 2000
Location: Canada Cowtown
Posts: 27,631
Sasquach kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshSasquach kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshSasquach kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshSasquach kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshSasquach kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshSasquach kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshSasquach kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshSasquach kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshSasquach kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshSasquach kills 99.99% of germs and leaves hands feeling fresh


Default

Im'a skip out...
But maybe....cuz i heard they'll provide free upgrade to 11...

cuz you know....

Win 98 > Win Me > Win XP
Win XP > Win Vista > Win 7
Win7 > Win 8 > win 8.1
Win8.1 > 9 (yes i know it doesnt exist) > Win10
win10 > win11 > win12?

See the pattern? (except the 8.1 > 9 > 10. The cycle doesnt break going straight from 8 to 10...8.1 is still 8...although the good version of 8)
__________________
------Squachbox 2022------
Gigabyte 3D Aurora 570 full size aluminum chassis
PC Power & Cooling Silencer Quad Blue 750watt PSU
AMD Ryzen 5 2600X @ 3.6ghz
Asus Prime B450M A/CSM
2 x 8GB G-Skill DDR4 2666
Dell E2210 (22" widescreen) monitor + Asus Dual Radeon RX 6600
Seagate Barracuda 500gb 7200.12 SATA
Seagate Barracuda 2TB SATA
Samsung EVO 970 1TB NVMe
HyperX Cloud Stinger wired headset
Sasquach is offline   Reply With Quote
Old Jul 2, 2021, 02:28 PM   #5
Hapatingjaky
Maximum Disappointment
 
Join Date: Nov 2005
Location: Canada New Ukraine
Posts: 10,455
Hapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single bound


Default

Quote:
Originally Posted by xCLAVEx View Post
Wat.
NO TPM on 6th gen Intel.
__________________
Intel Core i9 10900K @ 5.2GHz, Asus Maximus XII Apex, GSkill Trident-Z Royal DDR4 3200MHz 32GB CAS11, Asus Strix 3080Ti OC, Creative Labs SXFI Theater, Samsung 970 Evo Plus 1TB, Corsair AXI 1500i PSU, ThermalTake View 71, Corsair K95 Platinum RGB, Corsair Dark Core RGB SE, Acer Predator X34, Windows 10 Professional X64
Hapatingjaky is offline   Reply With Quote
Old Jul 2, 2021, 05:31 PM   #6
Trunks0
Keeping an open mind
 
Join Date: Nov 2000
Location: Canada Vancouver, B.C., Canada
Posts: 21,402
Trunks0 is not someone to be trifled withTrunks0 is not someone to be trifled withTrunks0 is not someone to be trifled withTrunks0 is not someone to be trifled withTrunks0 is not someone to be trifled withTrunks0 is not someone to be trifled withTrunks0 is not someone to be trifled with


Subscriber
Default

The TPM doesn't have to be built into the CPU. It was usually built into the mobo's before Intel and AMD started integrating it. Which just means buying the TPM module and plugging it into the mobo's header for it.

Example of Gigbytes
https://www.gigabyte.com/ca/Motherboard/TPM-Card

These used to be SUPER cheap. But now the prices have gone absolutely bonkers because of Win11's requirement announcement.
__________________
-Trunks0
not speaking for all and if I am wrong I never said it.
(plz note that is meant as a joke)


System:
Asus TUF Gaming X570-Pro - AMD Ryzen 7 5800x - Noctua NH-D15S chromax.Black - 32gb of G.Skill Trident Z NEO - Asus DRW-24F1ST DVD±RW - Samsung 850 Evo 250Gib - 4TiB Seagate - XFX MERC 308 Radeon RX 6600XT - Creative AE-5 Plus - Windows 10 64-bit
Trunks0 is offline   Reply With Quote
Old Jul 2, 2021, 06:45 PM   #7
x-voodoo
Radeon R700
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 769
x-voodoo is still being judged by the masses


Default

I just tried entering tpm.msc in the "run" prompt and it specified I have 2.0!!!!!

Does that mean I'll be able to run Win11 with my 6700k when it is released???
x-voodoo is offline   Reply With Quote
Old Jun 29, 2021, 07:13 AM   #8
Seyiji
Team 🌙 Moon
 
Join Date: Jun 2004
Location: Manches Manchesville
Posts: 15,377
Seyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of Reputation


Microsoft

Quote:
Originally Posted by GSGRUNT View Post
I don't care for Win10 GUI. Hoping Win11 will fix it. Videos make it look more like modern Linux, which I like.

[edit 1]
Install went well. All devices recognized. First and only game I tested(Control) runs great.


Post pix of things and stuff :D
__________________
,____,
[^_^]
/)___)

-"---"-
Rage3D PC Gaming Hit-List
Official PC Gaming Deals Thread
Has the above thread been misplaced/renamed/merged/stickied/locked? Well then there's a doins transpirin! Find the tome and bring forth the sacrifice to restore peace and order.
"VIAGRA FALLS, slowly I turned, and step by step, inch by inch, I walked up to him, I smashed him, I hit him, I bonked him, I bopped him, I socked him and I mashed his face and I knocked him down."
Seyiji is online now   Reply With Quote
Old Jun 29, 2021, 07:38 AM   #9
GSGRUNT
No chops 🎸
 
Join Date: Dec 2000
Location: United States Seat of the mockers
Posts: 5,973
GSGRUNT once won a refrigerator on 'The Price is Right'GSGRUNT once won a refrigerator on 'The Price is Right'GSGRUNT once won a refrigerator on 'The Price is Right'GSGRUNT once won a refrigerator on 'The Price is Right'GSGRUNT once won a refrigerator on 'The Price is Right'GSGRUNT once won a refrigerator on 'The Price is Right'


Default

WSL is much simpler!
Linux GUI apps run without third party 'xserver'.
WSL drives show up in Windows Explorer.

Haven't tried GPU acceleration in Linux apps yet.

[edit]
Some sound latency issues in Linux GUI apps
__________________
Seeking intellectual objective truth.
GSGRUNT is offline   Reply With Quote
Old Jun 29, 2021, 08:25 AM   #10
Munkus
Official taste-tester
 
Join Date: Aug 2004
Location: United States Big Sky Country
Posts: 28,716
Munkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of Reputation


Default

Quote:
Originally Posted by Seyiji View Post


Post pix of things and stuff :D
.
Munkus is offline   Reply With Quote
Old Jun 29, 2021, 10:16 AM   #11
Munkus
Official taste-tester
 
Join Date: Aug 2004
Location: United States Big Sky Country
Posts: 28,716
Munkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of Reputation


Default

Downloading Win11 arm64 preview now. Gonna check it out in a VM on my Macbook. That way if anything goes tits-up I'll just redo the VM.
Munkus is offline   Reply With Quote
Old Jun 29, 2021, 11:05 AM   #12
Hapatingjaky
Maximum Disappointment
 
Join Date: Nov 2005
Location: Canada New Ukraine
Posts: 10,455
Hapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single bound


Default

You got a link for the public preview?
__________________
Intel Core i9 10900K @ 5.2GHz, Asus Maximus XII Apex, GSkill Trident-Z Royal DDR4 3200MHz 32GB CAS11, Asus Strix 3080Ti OC, Creative Labs SXFI Theater, Samsung 970 Evo Plus 1TB, Corsair AXI 1500i PSU, ThermalTake View 71, Corsair K95 Platinum RGB, Corsair Dark Core RGB SE, Acer Predator X34, Windows 10 Professional X64
Hapatingjaky is offline   Reply With Quote
Old Jun 29, 2021, 11:06 AM   #13
Munkus
Official taste-tester
 
Join Date: Aug 2004
Location: United States Big Sky Country
Posts: 28,716
Munkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of Reputation


Default

Quote:
Originally Posted by Hapatingjaky View Post
You got a link for the public preview?
No it showed up in Windows Update. I'm in the Insider Program so I can use the Arm64 version of Windows.
Munkus is offline   Reply With Quote
Old Jun 29, 2021, 11:13 AM   #14
Hapatingjaky
Maximum Disappointment
 
Join Date: Nov 2005
Location: Canada New Ukraine
Posts: 10,455
Hapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single bound


Default

Quote:
Originally Posted by Munkus View Post
No it showed up in Windows Update. I'm in the Insider Program so I can use the Arm64 version of Windows.
I am member as well but I have no link even logging in to the developer site nets me nothing.
__________________
Intel Core i9 10900K @ 5.2GHz, Asus Maximus XII Apex, GSkill Trident-Z Royal DDR4 3200MHz 32GB CAS11, Asus Strix 3080Ti OC, Creative Labs SXFI Theater, Samsung 970 Evo Plus 1TB, Corsair AXI 1500i PSU, ThermalTake View 71, Corsair K95 Platinum RGB, Corsair Dark Core RGB SE, Acer Predator X34, Windows 10 Professional X64
Hapatingjaky is offline   Reply With Quote
Old Jun 29, 2021, 11:16 AM   #15
Munkus
Official taste-tester
 
Join Date: Aug 2004
Location: United States Big Sky Country
Posts: 28,716
Munkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of Reputation


Default

Quote:
Originally Posted by Hapatingjaky View Post
I am member as well but I have no link even logging in to the developer site nets me nothing.
Maybe it's just the ARM64 version? I dunno.

Obligatory screenies.






Last edited by Munkus : Jun 29, 2021 at 11:21 AM.
Munkus is offline   Reply With Quote
Old Jun 29, 2021, 12:19 PM   #16
Lazy8s
One day at a time
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 38,074
Lazy8s is on Chuck Norris' speed-dialLazy8s is on Chuck Norris' speed-dialLazy8s is on Chuck Norris' speed-dialLazy8s is on Chuck Norris' speed-dialLazy8s is on Chuck Norris' speed-dialLazy8s is on Chuck Norris' speed-dialLazy8s is on Chuck Norris' speed-dialLazy8s is on Chuck Norris' speed-dialLazy8s is on Chuck Norris' speed-dialLazy8s is on Chuck Norris' speed-dialLazy8s is on Chuck Norris' speed-dial


Default

Quote:
Originally Posted by Munkus View Post
Maybe it's just the ARM64 version? I dunno.

Obligatory screenies.




I can't not see KDE lol.

You gents are tempting me, but I'm still going to wait it out a bit.
Lazy8s is offline   Reply With Quote
Old Jun 29, 2021, 11:17 AM   #17
GSGRUNT
No chops 🎸
 
Join Date: Dec 2000
Location: United States Seat of the mockers
Posts: 5,973
GSGRUNT once won a refrigerator on 'The Price is Right'GSGRUNT once won a refrigerator on 'The Price is Right'GSGRUNT once won a refrigerator on 'The Price is Right'GSGRUNT once won a refrigerator on 'The Price is Right'GSGRUNT once won a refrigerator on 'The Price is Right'GSGRUNT once won a refrigerator on 'The Price is Right'


Default

Quote:
Originally Posted by Hapatingjaky View Post
I am member as well but I have no link even logging in to the developer site nets me nothing.
Up your "flight" to dev mode.
I was beta mode and it didn't show up. Switched to developer mode and it downloaded.

https://insider.windows.com/en-us/understand-flighting
[edit]
Also must have TPM2.0 and Secure Boot enabled.
__________________
Seeking intellectual objective truth.

Last edited by GSGRUNT : Jun 29, 2021 at 11:33 AM.
GSGRUNT is offline   Reply With Quote
Old Jun 29, 2021, 11:23 AM   #18
Munkus
Official taste-tester
 
Join Date: Aug 2004
Location: United States Big Sky Country
Posts: 28,716
Munkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of Reputation


Default

Installation went flawlessly and programs that were already installed, like MS Project 2019, work like a charm. Kinda impressed, actually.
Munkus is offline   Reply With Quote
Old Jun 30, 2021, 05:18 PM   #19
Nagorak
Incarnation of the Nether
 
Join Date: Mar 2001
Location: Amanackia
Posts: 12,191
Nagorak can recite pi backwardsNagorak can recite pi backwardsNagorak can recite pi backwardsNagorak can recite pi backwardsNagorak can recite pi backwardsNagorak can recite pi backwardsNagorak can recite pi backwards


Default

Personally I'm not a fan of the Start Menu UI change at all. It's easy to whip your mouse to the corner, even if your motion is not precise it will slide along the edge of the screen and go right to the button. Center of screen doesn't benefit from that advantage.

With that being said, I am sure I can modify the UI back to my WinXP-esque preference.
Nagorak is offline   Reply With Quote
Old Jul 1, 2021, 10:56 AM   #20
Silent-Runner
nulli secundus
 
Join Date: Aug 2003
Location: Germany Crazy Krautland-Hessen
Posts: 20,231
Silent-Runner considers Jack Bauer an amateur at bestSilent-Runner considers Jack Bauer an amateur at bestSilent-Runner considers Jack Bauer an amateur at bestSilent-Runner considers Jack Bauer an amateur at bestSilent-Runner considers Jack Bauer an amateur at bestSilent-Runner considers Jack Bauer an amateur at bestSilent-Runner considers Jack Bauer an amateur at bestSilent-Runner considers Jack Bauer an amateur at bestSilent-Runner considers Jack Bauer an amateur at bestSilent-Runner considers Jack Bauer an amateur at bestSilent-Runner considers Jack Bauer an amateur at best


Default

for the desperate ones:



https://youtu.be/fk5B-a7vZ_w
__________________


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

"Time is the school in which we learn, Time is the fire in which we burn. *Delmore Schwartz*


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Silent-Runner is offline   Reply With Quote
Old Jul 1, 2021, 12:30 PM   #21
Munkus
Official taste-tester
 
Join Date: Aug 2004
Location: United States Big Sky Country
Posts: 28,716
Munkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of ReputationMunkus has achieved the Highest Pinnacle of Reputation


Default

My Parallels VM that has Win 11 doesn't have TPM or secure boot, yet Win 11 installed without a hitch.
Munkus is offline   Reply With Quote
Old Dec 30, 2021, 08:03 PM   #22
Megaman
Packing heat!
 
Join Date: Jun 2010
Location: Australia Down Under
Posts: 9,680
Megaman can leap small-ish buildings in a single boundMegaman can leap small-ish buildings in a single boundMegaman can leap small-ish buildings in a single boundMegaman can leap small-ish buildings in a single boundMegaman can leap small-ish buildings in a single boundMegaman can leap small-ish buildings in a single boundMegaman can leap small-ish buildings in a single boundMegaman can leap small-ish buildings in a single boundMegaman can leap small-ish buildings in a single boundMegaman can leap small-ish buildings in a single boundMegaman can leap small-ish buildings in a single bound


Default

For the time being XMP is off. Can’t be worse than running a 10900K can it?

As for that MS account you should be able to bypass it by installing windows with the Internet disconnected otherwise it prompts for an Ms account login.
Megaman is offline   Reply With Quote
Old Dec 31, 2021, 01:07 AM   #23
KAC
Whatever
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pakistan Lahore
Posts: 67,079
KAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand suns


Default

Megagay you need to turn on XMP. Try profile 2 if profile 1 is giving problems. Also ensure that volts are correct. When I installed my CL14 b die it was getting 1.47 volts and motherboard was over volting everything until I fixed it manually. I still have not spent hours tuning it though. I also had to use profile 2 for it to run properly.
KAC is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing [email protected] the How??? way v2.0 KJ Distributed Computing (Team Rage3D) 12 Nov 10, 2005 12:20 PM
Installing W98 w/ 1 Gig RAM Rebooter Operating Systems 8 Jul 19, 2004 06:50 PM
Need Help Installing 3.5's HEATLoE AMD Radeon Software Discussion and Support 10 Jun 24, 2003 12:23 PM
Un-installing Nvidia drivers and installing ATI drivers? Mike89 AMD Radeon Software Discussion and Support 3 Apr 6, 2003 10:03 PM
Installing 9500Pro...re-installing XP before ? Franky04 Radeon Technical Support 1 Jan 8, 2003 01:09 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:54 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink