Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Graphics Technology Forums » Legacy ATI Discussion and Technical Support » AIW / Multimedia Discussion and Technical Support
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

AIW / Multimedia Discussion and Technical Support Discussion and support forum for all of the All-In-Wonder Radeon cards, the TV-Wonder, Remote Wonder I and II, the new HDTV Wonder, and basically anything with VIVO support.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Jul 22, 2003, 09:00 AM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
cruffino69
Radeon R100
 
Join Date: Mar 2001
Location: Rochester, NY
Posts: 48
cruffino69 is still being judged by the masses


Thumbs down Problems with MMC custom setting for MPEG

Hi all, I hope there's someone out there who can answer this question!

I have MMC 7.7.0.1 installed and have created a custom capture setting for MPEG1. When I perform the capture, all goes well (meaning that MMC does sh*t the bed) and I get a file, but when I look at the file name it has a *.vcr extension instead of mpg. And when I double-click to play it back in File Player, it doesn't work.

What gives?

I've recently upgraded from Win2k to WinXP. I've had the same problem in both places. Any advice will be most appreciated!
__________________
System specs:
1.2GHz Athlon w/ 133FSB
256MB PC133 CAS2 SDRAM
Asus A7V133 motherboard w/ VIA 4.40 drivers
120GB IBM ATA100 hard drive
Radeon 64DDR ViVo
Turtle Beach Santa Cruz
WinXP Pro, DX0.0a, MMC7.7, DVD 7.6

FYI: A 1.2GHz Athlon without a heatsink takes 4 seconds to let the smoke out.
cruffino69 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ATI Custom Color/Gamma setting: HOW? canadianrabbit AMD Radeon Discussion and Support 9 Aug 8, 2016 08:21 PM
Custom overscan setting? demo AMD Radeon Software Discussion and Support 2 Apr 28, 2010 09:10 PM
Custom 3D Setting Profiles Buggy? gibz0r AMD Radeon Software Discussion and Support 0 Oct 9, 2003 09:30 AM
Scheduler Custom VS Default Setting and FrameDrop Mogub AIW / Multimedia Discussion and Technical Support 0 Sep 18, 2003 08:00 AM
MPEG 2 problems ? bof AIW / Multimedia Discussion and Technical Support 1 Jul 5, 2002 10:16 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:01 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink