Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Archived Discussions » Radeon Technical Support
Rage3D Subscribe FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Radeon Technical Support Radeon technical support forum for all Radeon products from the classic Radeon to the latest cutting edge family of graphics cards.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old Apr 27, 2010, 07:40 AM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
hunuok
Radeon R200
 
Join Date: Apr 2010
Location: South Korea Seoul
Posts: 63
hunuok is still being judged by the masses


Default Active Displayport Adapter Display issues

Hey there,

I have been having an issue with the 10.4 pre and 10.4a pre drivers.

Upon installation, I started getting issues on the center (displayport adapter) display in 3 stages:

1. grey horizontal "interference" lines
2. intermittent display turning on/off
3. complete shutdown of center display

These drivers are the first to give "decent" frames using quadfire+eyefinity.

I've NEVER had these display issues with ANY of the previous drivers. Rolling back to 10.3 WHQL gave no problems again.

Unplugging the displayport adapter and replugging gave a temporary fix, but hardly an acceptable solution.

My active displayport adapter is certified by AMD-Accell Ultra AV DP to DVI-D Dual Link Adapter P/N B087B-002B.

I've read updating the card BIOS, updating the firmware on the adapter or RMAing the adapter are options.

My video cards are not overclocked and I installed catalyst software with default settings.

Frankly, I'm hesitant to flash the BIOS and RMAing the adapter isn't much of an option because I ordered from the US to Seoul. The shipping cost more than the adapter and they don't seem to sell them here.

Any suggestions or advice would be most welcome.

Cheers.
__________________
Intel i7 [email protected] : Asus Rampage III Extreme : G-Skill 6 Gb DDR3 16000 : EVGA GTX480 Superclocked Tri SLI : Koolance WC + 3 x 360 rads : 2 x G Skill Phoenix Pro 120 Gb : 3 x Samsung Spinpoint F3 : 3 x 27" Dell U2711 : Silverstone ST 1500W : Coolermaster Cosmos S : Windows 7 Ultimate x64
hunuok is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ACCELL ACTIVE MiniDP->DVI adapter = ONLY 800x600 Dyre Straits Radeon Technical Support 8 Feb 9, 2011 07:20 PM
Mini displayport adapter in 6900 series? LordJuanlo Radeon Technical Support 4 Dec 16, 2010 10:54 AM
10.5 active display port issues dmanna AMD Radeon Software Discussion and Support 12 May 30, 2010 10:02 AM
Displayport adapter Inq AMD Radeon Discussion and Support 7 Oct 17, 2008 03:29 PM
Laptop Display Adapter Issues Tyr-Sog General Hardware 0 Mar 27, 2008 07:52 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:40 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink