Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Graphics Technology Forums » Other Graphics Cards and 3D Technologies
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Other Graphics Cards and 3D Technologies Discussion forum for any graphics hardware not provided by AMD/ATI. Also place to discuss 3D technologies such as 3D Stereo, PhysX and other interesting developments/rumours in the 3D industry.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Oct 18, 2006, 01:48 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
Auric
Bananad
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 5,470
Auric is still being judged by the masses


Exclamation Nvidia Resolutions (or lack thereof)

1280x960 is not available by default and must be custom added.

1280x1024 cannot be activated in BartPE thus limiting to 1024x768 filling a 1280x1024 max LCD (Blur-O-Vision). Any solution to this?

Neither of these are issues with ATI.
__________________
Look on the bright side, one day our sun will supernova red giant and this won't even be a memory.
Auric is offline   Reply With Quote
Old Oct 18, 2006, 01:50 PM   #2
VW_Factor
ÜBERVERBOTEN!
 
Join Date: Dec 2002
Location: Germany Leesburg, GA
Posts: 21,799
VW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwards


Default

Quote:
Originally Posted by Auric View Post
1280x960 is not available by default and must be custom added.

1280x1024 cannot be activated in BartPE thus limiting to 1024x768 filling a 1280x1024 max LCD (Blur-O-Vision). Any solution to this?

Neither of these are issues with ATI.
I havent had that issue at all.

In BartPE or otherwise.
__________________
Quote:
Originally Posted by Redeemed
Granted, this is coming from the fella' who's had over 1,000lbs of bucking muscle under neath him.
Quote:
Originally Posted by John Smith
"Fail" = verb "Failure" = noun
VW_Factor is offline   Reply With Quote
Old Oct 18, 2006, 04:35 PM   #3
Auric
Bananad
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 5,470
Auric is still being judged by the masses


Default

Hmm, queer.

Could it be a BIOS thing specific to this card (Leadtek A7600 GT)? I've tried two diff'rent graphics drivers and the the monitor driver is of course installed though neither are pertinent to BartPE as that is generic VGA. I'm stumped 'n' befuddled.
__________________
Look on the bright side, one day our sun will supernova red giant and this won't even be a memory.
Auric is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Oct 18, 2006, 09:26 PM   #4
nextbillgates
 
Posts: n/a


Default

I've got an Nvidia card in my rig, and I run at 1280x960
  Reply With Quote
Old Oct 19, 2006, 12:26 AM   #5
vazel
Banned
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 8,868
vazel is still being judged by the masses


Default

Install your monitor driver. I couldn't choose 100Hz at 1600x1200 until I installed my monitor's driver.
vazel is offline   Reply With Quote
Old Oct 19, 2006, 07:52 AM   #6
ErrorS
gfdsa
 
Join Date: Jun 2001
Location: United States IN
Posts: 10,973
ErrorS is still being judged by the masses


Default

yeah, might have something to do with DDC and your monitor.. mine sometimes reads as not supporting 1280x960 @ 100hz.. on my ati cards I use to just keep DDC off
__________________
Eve Online is the greatest game ever.

www.eve-online.com
ErrorS is offline   Reply With Quote
Old Oct 25, 2006, 05:35 PM   #7
Auric
Bananad
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 5,470
Auric is still being judged by the masses


Default

vazel, poor reading comprehension FTL. I did install the monitor driver.

ErrorS, I donut see the DDC option.

Leadtek essentially says: "yeah, you can add it via custom but as for BartPE we don't support that".
__________________
Look on the bright side, one day our sun will supernova red giant and this won't even be a memory.
Auric is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nvidia reacts to lack of Nforce4 Soundstorm!! gate1975mlm General Hardware 21 Oct 27, 2004 06:45 PM
Brightness or lack thereof in quake3 and wolfenstein afinman Radeon Technical Support 6 Sep 27, 2003 04:37 PM
Article on GeForce FX AF (or lack thereof) SsP45 Other Graphics Cards and 3D Technologies 1 Jul 21, 2003 09:37 PM
Overclocking ( Lack thereof) Sky Luminaire General Hardware 3 Feb 16, 2003 06:07 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:18 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink