Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Gaming and Computing Forums » PC Gaming
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

PC Gaming Discuss all PC games, past and present. Talk about your favorite games, share tips and strategies, and anything else relating to computer games.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Jul 3, 2005, 12:25 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
Thr0tt
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Jun 2004
Location: United Kingdom UK
Posts: 5,225
Thr0tt can beat 'Minesweeper' on any difficultyThr0tt can beat 'Minesweeper' on any difficultyThr0tt can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default BF2: Squad Forming

This is weird. There appears to be a major bug with BF2 whereas the 'Create Squad' button doesn't work for most people. I mean I join a server and create a squad (normally just me) and there is a commander (not all the time - fab) and yet the rest of the unassigned ppl just run around like headless chicken losing the game but getting some nice personal scores.

I do like seeing the kill ratio being a nice positive figure but surely winning the game is the point ? If the Create Squad button doesn't work for most people then why not have an AUTO JOIN function that puts these champion players into a 'unique' squad so at least they can hear the team play going on in the rest of the game.

Press enter when in game, choose Squad then - Join a squad (if there is one) or, hey go mad, and create a squad. Trust me this was meant to be a team game I almost certain of that.

Thanks for listenning - Superb game, thus the frustration at not being able to really get the full experience.

BURN YOUR BRA's
__________________
Specs: Asus Z170-A Mobo | Intel i7-6700k 4GHz | Sapphire RX5600XT Pulse 6G | 16GB DDR4 3000MHz PC4-22400 | Samsung U28E570D 4K | Thrustmaster Hotas X Joystick | Win10 Pro
Thr0tt is offline   Reply With Quote
Old Jul 3, 2005, 12:32 PM   #2
Arrowhead
to the knee.
 
Join Date: Aug 2003
Location: Canada Toronto, Ontario
Posts: 7,573
Arrowhead once won a refrigerator on 'The Price is Right'Arrowhead once won a refrigerator on 'The Price is Right'Arrowhead once won a refrigerator on 'The Price is Right'Arrowhead once won a refrigerator on 'The Price is Right'Arrowhead once won a refrigerator on 'The Price is Right'Arrowhead once won a refrigerator on 'The Price is Right'


Default

well, i dont want anyone in my squad if they're going off to be lone wolves anyways.
Arrowhead is offline   Reply With Quote
Old Jul 3, 2005, 12:34 PM   #3
Agent Smith
Mod of the Matrix
 
Join Date: Jul 2003
Location: Canada San Luis Obispo, CA
Posts: 655
Agent Smith is still being judged by the masses


Default

I just press caps lock to look at and join squads. But as for the people going off on their own, thats their business. Ive always found that I get more points working in a squad then I do getting a good KDR.
Agent Smith is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Jul 3, 2005, 01:37 PM   #4
Thr0tt
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Jun 2004
Location: United Kingdom UK
Posts: 5,225
Thr0tt can beat 'Minesweeper' on any difficultyThr0tt can beat 'Minesweeper' on any difficultyThr0tt can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

I've had some great games with a squad - you know ppl who play together as a team and stick together - It is such a shame to get called a whinger if you ask ppl to join a squad and the commander is a complete numpty i.e. uses Art, UAV, etc all for themself.

Team is the word, BF2 is trying to force that but it needs a helping hand. I think if u are not in a squad on a server then u are prolly a n00b is that right ?
__________________
Specs: Asus Z170-A Mobo | Intel i7-6700k 4GHz | Sapphire RX5600XT Pulse 6G | 16GB DDR4 3000MHz PC4-22400 | Samsung U28E570D 4K | Thrustmaster Hotas X Joystick | Win10 Pro
Thr0tt is offline   Reply With Quote
Old Jul 3, 2005, 03:06 PM   #5
shockwave
canucklehead
 
Join Date: Jun 2003
Location: Canada SK
Posts: 15,041
shockwave can beat 'Minesweeper' on any difficultyshockwave can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

what do you mean, the create a squad button doesn't work for most people?

most of the servers I play on have 6 squads per team, which is the max. 6 squads with a max of 6 players in each = 36 slots, which is more than enough for the entire team.
shockwave is offline   Reply With Quote
Old Jul 3, 2005, 03:31 PM   #6
Thr0tt
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Jun 2004
Location: United Kingdom UK
Posts: 5,225
Thr0tt can beat 'Minesweeper' on any difficultyThr0tt can beat 'Minesweeper' on any difficultyThr0tt can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

WOW - please tell me which servers you are playing on. I want to join. To date I have yet to find a server to offer team play.

PM me ip address or names as I am really interested in playing a team game and not being told to stfu for telling ppl to play as a team.
__________________
Specs: Asus Z170-A Mobo | Intel i7-6700k 4GHz | Sapphire RX5600XT Pulse 6G | 16GB DDR4 3000MHz PC4-22400 | Samsung U28E570D 4K | Thrustmaster Hotas X Joystick | Win10 Pro
Thr0tt is offline   Reply With Quote
Old Jul 3, 2005, 05:25 PM   #7
shockwave
canucklehead
 
Join Date: Jun 2003
Location: Canada SK
Posts: 15,041
shockwave can beat 'Minesweeper' on any difficultyshockwave can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

using the ingame browser, type in: ecgnetwork.com

10 ranked servers will show up, they're all 64 player, and all privately run by ECGN. also well-admined.

the servers have an awesome player base. They've been around since Battlefield 1942 and have a lot of "regular" players. there's a forum at www.ecgnetwork.com. anyone is free to play there.
shockwave is offline   Reply With Quote
Old Jul 4, 2005, 11:18 AM   #8
Thr0tt
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Jun 2004
Location: United Kingdom UK
Posts: 5,225
Thr0tt can beat 'Minesweeper' on any difficultyThr0tt can beat 'Minesweeper' on any difficultyThr0tt can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

Thx Shockwave.
__________________
Specs: Asus Z170-A Mobo | Intel i7-6700k 4GHz | Sapphire RX5600XT Pulse 6G | 16GB DDR4 3000MHz PC4-22400 | Samsung U28E570D 4K | Thrustmaster Hotas X Joystick | Win10 Pro
Thr0tt is offline   Reply With Quote
Old Jul 4, 2005, 07:57 PM   #9
shockwave
canucklehead
 
Join Date: Jun 2003
Location: Canada SK
Posts: 15,041
shockwave can beat 'Minesweeper' on any difficultyshockwave can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

no problem

sorry, i forgot to mention that the ecgnetwork.com #1 server is the one that's really well admined. it's best to play there, but it's full 24/7 so it's hard to get in.
shockwave is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sony Forming Anti-Piracy Program erek Console Gaming 10 Feb 24, 2011 05:22 PM
Rage3D Eve corp forming MFAC PC Gaming 4 Jul 11, 2006 09:56 PM
[tR3d] CS:S clan now forming. VW_Factor PC Gaming 215 Mar 13, 2006 02:21 AM
Intresting new community forming...giveaways? CrazyMan22 Garbage 3 Nov 26, 2005 11:02 AM
Forming ICQ chat room to Flame/Argue w/o lag Silentst2000 AMD Radeon Discussion and Support 8 Oct 17, 2001 04:18 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:29 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink