Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Gaming and Computing Forums » General Hardware
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

General Hardware Talk about PCs/Macs, motherboards, CPUs, sound cards, RAM, hard drives, networking and everything else about computer hardware!

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old Apr 11, 2021, 12:41 AM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
CurrentlyPissed
Mad, not drunk.
 
Join Date: Jul 2004
Location: United States Missouri
Posts: 14,087
CurrentlyPissed is not someone to be trifled withCurrentlyPissed is not someone to be trifled withCurrentlyPissed is not someone to be trifled withCurrentlyPissed is not someone to be trifled withCurrentlyPissed is not someone to be trifled withCurrentlyPissed is not someone to be trifled withCurrentlyPissed is not someone to be trifled withCurrentlyPissed is not someone to be trifled with


Default Well I'm totally lost on this one.

Today I bought a Bitspower Titan X 1.2 kit minus the 3080 (was a great deal, couldn't pass it up) it's basically a custom Lian Li case with built in resevoir, hard tubes pre-cut and a bitspower touchaqua block/pump/radiator, but it also comes with an EVGA 850 GA, and a Strix Z490-E, was wanting to use this board with a 11600k, so I knew I'd have to do a bios update.

After I finished the build, it turned on, all ran well, even ran it while I bled my loop for a few minutes.

Went to do the new bios update for the 11600k via the flashback tool, after the Bios update, I was able to turn the PC on, it showed display, and then on DOS, the ASUS Aura Firmware update message came on, then it reset, then an Intel ME update came on the monitor, it reset. Except at this point, i can no longer get the PC back on. It's as if the power button is dead, I get absolutely nothing but the motherboard has lights going.

I tried clearing CMOS, flashing to an older bios, and jumping the pins. Nothing works.

I'm so confused, it worked fine, granted in an error state due to not having the new bios for 11th gen for 10+ minutes while I bleed and filled the system. I even had verified display after the bios update.

Paperclip test on PSU gets the PC fans to spin.
__________________
Quote:
The reason I talk to myself is because I’m the only one whose answers I accept.
-George Carlin
Quote:
An arrow can only be shot by pulling it back. Remember when life is dragging you back, you are just moments away from springing forward.

So keep aiming.

-Interwebz

Last edited by CurrentlyPissed : Apr 11, 2021 at 01:02 AM.
CurrentlyPissed is offline   Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Totally lost on the hardware market for upgrades... Alientank General Hardware 13 Jun 17, 2009 09:44 PM
totally lost clue. pro, xl, gto, hm, etc.. bazzar AMD Radeon Discussion and Support 9 Aug 6, 2006 10:58 AM
Totally lost interest in The Sims 2.. Chuck PC Gaming 28 Mar 15, 2006 01:55 AM
[H] has got a real nerve - totally lost my respect Jawed Radeon Tweaking, Modding, and Overclocking 87 Nov 23, 2004 10:22 PM
Charlton Heston = Huge bumhole. Totally lost any respect for him... klutzon Off Topic Lounge 52 Sep 28, 2003 11:28 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:10 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink